Защо да изберем козметика за тяло VERTERA?

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и съставлява 5% от теглото ни. Тя е сложно проектирана, за да пази вътрешните ни органи, защото първа се среща с околната среда. Това е една от причините Vertera да създаде продукти, които да се грижат и за нея. Професионална козметика за тяло, която ще запази младежкото очарование и излъчване в продължение на години.

Нека започнем нашето виртуално представяне на козметични продукти:

Професионален серум за тяло

Professional body serum | VERTERA 1111

Съставът на този продукт включва воден екстракт от водорасли Ламинария, от алое вера, екстракт от кипрей и сух екстракт от бреза, масло от грейпфрут и жожоба. Именно комбинацията на тези благотворни съставки правят този серум така ефективен. Той успешно се бори с целулит и телесни мазнини, премахва стрии по гърдите, корема и бедрата.

“Сух пилинг”

Този продукт от морски водорасли почиства кожата, като премахва роговия слой. Подхранва повърхността на кожата с природен минерален комплекс от фукус, морска сол и ламинария. Той е препоръчително допълнение към последващите продукти, които бихте приложили върху Вашата кожа. Подарете си усещането на копринена кожа.

“Воден комплекс от екстракти”

Съдържанието на този козметичен продукт е от воден екстракт на Ламинария и фукус, от лайка, жълт кантарион и касис. За стимулиране активността на кожата, позволявайки епидермиса да се обновява регулярно. Може да прилагате продукта по два начина, според Вашето желание:

  • да го добавите към процедурата със сух пилинг, за да подобрите ефективността му

или

  • да вземете вана с разтворен екстракт при определена температура

“Олио от морски водорасли”

олио-от-морски-водорасли- vertera

Това е финалният продукт от козметика за тяло Vertera. Олиото съдържа масло от водорасли – ламинария и фукус, масло от маслини, тиквени семки, ленено и бадемово масло. То ще подхрани и възстанови кожата Ви, ще я направи по-еластична, омекотена и тонизирана.

Можете да разгледате и да научите повече за останалите органични продукти на vertera1111.com. Подарете си превенция и здраве.

Още от "Новини"

Този сайт използва “бисквитки”, за да работи оптимално. виж още