Vertera Miracle и какво е астаксантин?

астаксантин-vertera-miracle

В статията ще Ви разкажем за Vertera Miracle и какво е астаксантин.

Vertera Miracle е aктиватор на нервната, ендокринната и имунната система. Той е храната, която регулира хомеостазата. А знаете ли какво е хомеостаза? Това е равновесието на всички елементи, от които е съставено нашето физично тяло.

Vertera Miracle

Vertera Miracle е течен концентрат, съставен от шест ценни компонента:

  • астаксантин – мощен антиоксидант;
  • екстракт от зелени миди – 100гр. от зелени миди съдържа 10,9 милиграма желязо, който помага за производството на червени кръвни клетки;
  • аквамин -морски мулти-минерален комплекс съдържащ активен калций, магнезий и 72 важни микроелемента;
  • дихидрокверцетин – извлича се от от кората на сибирска лиственица и помага на сърдечно-съдовата система;
  • арабиногалактан – има свойството на пробиотик – подобрява здравословното състояние на стомашно-чревния тракт;
  • екстракт от прополис – съдържа витамини, етерични масла, смоли и микро елементи;

Vertera Miracle подпомага сърдечно-съдовата система, подмладява кожата, като подсилва нейната еластичност. Освен това предотвратява развитието на атеросклероза, регулира работата на щитовидната жлеза, укрепва имунната система и намалява риска от автоимунни заболявания, също така предотвратява възникването на ракови клетки. Още много може да изброяваме за благоприятното въздействие на “еликсирът на живота”. Идва ред да обърнем малко повече внимание на една от основните съставки във Vertera Miracle – астаксантин.

Какво е астаксантин?

Най-голямо съдържание на астаксантин в природата е в (Haematococcus oluvialis) микро водорасло, което го произвежда като защитен механизъм .Морски животни, като сьомга, раци, скариди и други обитатели, които се хранят с тези микроскопични водорасли, имат розов или червен цвят. Интересен факт е, че розовият цвят на фламингото идва от това, че той се храни с раци, които пък се хранят с това водорасло.

Астаксантинът е най-силният естествен антиоксидант в света. Лабораторните тестове потвърждават, че антиоксидантната му сила е многократно по-мощна от тази на други хранителни вещества, включително витамин С, витамин Е, бета каротин и лутеин. Подобно на алфа липоевата киселина, той може да достигне до всяка клетка в тялото и да се пребори със свободните радикали, които иначе биха нанесли тежки щети.

Посетете vertera1111.com и научете повече за полезните свойства на Vertera Miracle и по какъв начин може да се сдобиете с “еликсира на живота”

Източници: vertera1111.com

Този сайт използва “бисквитки”, за да работи оптимално. виж още