Детоксикация, подмладяване, обновяване на организма или какво е DRR?

Detoxification, rejuvenation, renovation – детоксикация, подмладяване, обновяване на организма и всичко това в продуктите от серията DRR на Вертера. Оздравителна програма от 7 фитокомплекса, всеки от които нормализира работата на най-важните системи на организма.

Програма DRR-PROTECTION

Програмата включва повече от 50 растителни екстракта с уникални биоактивни свойства и комбинирани в цялостна програма за поддържане на младостта и здравето.


VITA-MIN FOOD, HEMO FOOD, RESPIRA FOOD, ATHERO FOOD, NEPHRO FOOD, HEPA FOOD, GASTRO FOOD. Това са 7 специализирани фитокомплекса на програма DRR-PROTECTION. Всеки един от тях се приема по схема за максимално усвояване от организма.

За подобряване на храносмилането и стомашно-чревния тракт се грижи GASTRO FOOD. Продукт с биоактивни компоненти – лайка, хмел, копър, жълт и червен кантарион и пектин.

RESPIRA FOOD – продуктът, който се грижи за Вашата дихателна система – усвояване на кислород от белите дробове до вътреклетъчното му потребление. Съдържа корен от женско биле, репей, невен и листа от живовляк.

VITA-MIN FOOD за възстановяване на лигавицата, баланса на микрофлората и извеждане на метаболитите.

NEPHRO FOOD е продукт, който ще стимулира работата на бъбреците и възстановява тъканта им. Sъдържа мечо грозде, магданоз, лайка, пектин и хвойна.

За нормализирането на кръвоснабдяването на всички органи и системи се грижи ATHERO FOOD. продуктът ще подобри храненето, функцията на мозъка и ретината на очите.

HEMO FOOD е продукт, който спомага за доставяне на кислород и хранителни вещества до клетките. Подобрява качеството на кръвта, лимфата и междуклетъчната течност. В състава си има целина, шипка, касис, коприва, глог, гъба чага и пектин.

HEPA FOOD ще засили детоксикационната функция на черния дроб. За детоксикацията ще се погрижат съставките му: царевица, лайка, шипка, бял трън, глухарче, жен-шен и пектин.

Продуктите са сертифицирани, произведени в съответствие с международните стандарти за качество.

Продукти Вертера са създадени, за да спомогнат процесите на детоксикация на организма и усвояване на витамини, минерали и всички полезни съставки на храната, която приемаме.

Този сайт използва “бисквитки”, за да работи оптимално. виж още