Една година център за обслужване 8001111

Днес, нашият любим център за обслужване навършва 1️⃣ година ?! Вече уверено ходим по пътят на висококачествената логистична услуга. Всеки ден се учим как да бъдем по-добри професионалисти за вас – нашите клиенти! За нас е удоволствие именно, точно ние, да служим на вашето здраве и на вашия успех в изключителната и неповторима компания – VERTERA
В чест на нашата годишнина, днес, за вас стартира нашата априлска инициатива, която няма да издам, а ще очаквам вашите снимки ? от получените пратки! Инициативата ни е за всички наши клиенти, тя е за всеки един направил поръчка в ЦО 1111, без значение от покупката му! За нас всеки, който ни се е доверил е ценен и важен, затова в знак на нашата благодарност и уважение, той ще получи подарък?. (който е за хапване) ?
На 13.04 от 18:30 ч. ще се проведат ГОДИШНИТЕ награди на Център за обслужване 8001111, ще се проведе томболата на лоялните клиента за тримесечието и… ще обявим новия ни функционал, за който съм сигурен, че ще ни изведе още едно ниво напред и нагоре в обслужването?!

Благодаря ви за доверието! ?
Теодор Косев
Управител на ЦО 8001111

П.С
Събитието ще се проведе чрез ZOOM.Програмата на събитието ще бъде съобщена след приключването на ДЕЗ.

Този сайт използва “бисквитки”, за да работи оптимално. виж още