Добре дошли във vertera1111.com


Здравeйте и добре дошли, скъпи клиенти и партньори в информационния сайт на център за обслужване 8001111! 
Водени от желанието да ставаме все по-добри в предлаганите услуги към вас, хората, които сте ни се доверили, ние, екипът на 1111, създадохме този продукт. Сайтът е изцяло информационен, създаден с цел да улесни съвместната работа между центъра за обслужване и нашите клиенти. Също така изпълнява част от целта ни да помагаме на всички хора, които са решили да се включат в семейството на Vertera и да бъдат час от новата ера. Ерата на здравословния и щастлив начин на живот.
Тук може да намерите информация за предлаганите продукти, техния състав, приложение и препоръки за тях. Може да намерите информация за начина, по който да направите своята поръчка или други полезни отговори на ваши въпроси. Можете да получите ценна информация за всички елементи на доставките до вас. Отделили сме и специална секция със събития, в която ще разберете кога през месеца можете да се включите в някоя от презентациите на вдъхновяващите лидери, които имаме. В нашата секция новини ще има всякакви новости от „ Вертерскя живот „ – животът на здравите хора! И разбира се още много изненади, които предстоят да бъдат видяни тук, в нашия кът, от безкрайната мрежа! 
Всеки един клик на вашите клиенти ги насочва към вас – наставниците, хората, които развивате и създавате новите лидери, лидерите на деня! Ние от център за обслужване 8001111, заставаме плътно зад вас и вашия труд! 
Моля, не се колебайте да прочетете всеки един ред и да кликнете на всяко едно място в нашият сайт – www.vertera1111.com 

С уважение,
Теодор Косев
Управител на 
8001111

Този сайт използва “бисквитки”, за да работи оптимално. виж още