Пълноценни грижи за нашето зрение

visio-mix-vertera1111-вертера-българия-цо

В нашето ежедневие подлагаме очите си на сериозни натоварвания. Праховите частици, дългият престои пред екран и замърсяването в градска среда. Доста често отлагаме профилактичния преглед и не полагаме никакви грижи за нашето зрение. Най-често се сещаме да обърнем внимание, едва когато очите ни са възпалени или преуморени.

Профилактиката е важна за здравето на нашето зрение

Посещението при офталмолог е препоръчително да бъде веднъж годишно. Дори да нямате изразени оплаквания е добре да следите състоянието на Вашите очи. Без да усещате може диоптъра, които носите вече да не е подходящ. Или да е необходимо очила със специална защита, ако работите пред екран.

Зрението и стоенето пред екран

Именно синята светлина, която излъчват монитори, екрани и мобилни телефони, е причината очите ни да се натоварват. Днес работата на всеки трети човек е свързана с престой пред лаптоп или компютър. За това специалистите препоръчват на всеки час да се прави поне 3 минути почивка. Добре е да носите и очила със защита, независимо дали те са с диоптър.

Слънчеви очила

Инвестицията за слънчеви очила си заслужава, въпреки че доста често се възприемат като моден аксесоар. Директната слънчева светлина е вредна за очите и ние трябва да положим грижи за нашето зрението, закупувайки слънчеви очила с правилна защита.

Грим

Ако използвате спирала за очи, сенки или очна линия, то трябва да следите техния срок на годност. Остарелите гримове могат да причинят дразнене, дори инфекция. За това често подновявайте козметичния несесер. След забързаното ежедневие не забравяйте да почистите добре грима от лицето си, особено от очите. Важно е през нощта гримът да не попада в очите, защото може да доведе до раздразнение и възпаление.

VISIO MIX за Вашето зрение

Вертера предлага продукт, който се грижи за Вашето зрение. Морските водорасли и растителните екстракти, които са част от фитокомплекса, съдържат вещества, които допринасят за:

  • Подкрепа на кръвоснабдяването на органите на зрението
  • Поддържане на зрителната острота
  • Подобряване на централното и периферното зрение
  • Превенция на проявата на “кокоша слепота”
  • Възстановяване при възпалителни лезии
  • Отстраняване на пренапрежение при повишени натоварвания

Очите са орган, които доста често няма симптоматика при настъпили проблеми. За това редовно посещавайте офталмолог и добавете в ежедневната грижа фитокомплекс VISIO MIX.

Още от "Новини"

Този сайт използва “бисквитки”, за да работи оптимално. виж още