ArthroPlast – за Вашите кости и стави

здрави-кости-стави-с-arthroplast

ArthroPlast е продукт, съдържащ в себе си минерали и органични вещества. Чрез него Вие подпомагате функцията на остеоартикуларната система. Тя е комплекс от живи и твърди структури, свързани помежду си със стави и тъкани. Те осигуряват рамка за нашето тяло, защита и мобилност.

Средно нашият скелет има 206 кости и 300 стави. Костите определят формата, размера и пропорциите, както и образуват кухини, за да защитят някои органи. Те представляват резерв от минерали и играят важна роля при образуването на кръвни клетки. Ставите са структурите, които обединяват костите и правят движението възможно. Това са и основните причини ние да се грижим за костно-ставния ни апарат.

ArthroPlast

ArthroPlast е продукт, създаден от компания Vertera. Той съдържа в себе си: вода, водорасли Ламинария, хондроитин сулфат, глюкозамин, концентрат от ябълков сок, глог (плод) екстракт, бяло зеле – прах, екстракт от шипка и стевия. Гелът е важен източник на хондроитин сулфат, който е компонент на основното вещество на костите и ставите. В комбинация с глюкозамина допринася за увеличаване подвижността без болка и поддържа в добро състояние опорно-двигателния апарат.

Погрижете се за здравето на Вашите кости и стави с продуктa на Vertera ArthroPlast.

Някои са факторите, които биха допринесли за проблеми с костите и ставите. Хранителен дефицит – на калций, витамини и минерали, хормонален дисбаланс, затлъстяване, диабет или генетични фактори.
ArthroPlast насища организма с жизнено необходими съединения, които участват в оздравителните процеси, съхранява здравината на костите и подвижността при възрастни хора. Той подпомага синхронното функциониране на храносмилателната, кръвоносната, отделителната, ендокринната, нервната и имунната система на организма. Приемането на гела е профилактика на остеопороза и костни счупвания.

Компания Vertera предлага “жива храна” , която изчиства организма ни на клетъчно ниво от ненужните токсини. В същото време допълва с необходимите елементи и вещества.. Всеки ден тялото ни се нуждае от определен брой хранителни вещества. Науката е доказала, че голяма част от тях се съдържат във водораслите.

В следващата ни статия ще разгледаме Vertera Gel и неговите благоприятни свойства върху организма ни. Как ни помага да се отървем от токсините и по какъв начин да го приемаме?

Източници: wikipedia.org, vertera1111.com

Още от "Новини"

Този сайт използва “бисквитки”, за да работи оптимално. виж още