Vertera Forte с различни вкусове

Природен продукт за здравословно хранене. За да се повиши биологичната стойност и активност на продукта, е добавено морското растение фукус и природен антиоксидант, биофлавоноидът – дихидрокверцетин.
Forte-Vertera гел - cherry

Вишна

Гел от вишна на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва морски пектин, природен сорбент, който се явява като средство за свързване на токсични метали (олово, живак, никел, кадмий, манган).
Forte-Vertera гел-apple

Ябълка

Гел от ябълка на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва растителни екстракти, включително ехинацея, съдържащи комплекс от биологично активни вещества – стимуланти на имунната система, способни да повишат защитата на тялото срещу инфекциозни агенти.
forte-vertera-гел

Касис

Гел от касис на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва екстракти от растения, включително поливитаминното растение шипка, които осигуряват на организма физиологичен комплекс от водоразтворими и мастноразтворими витамини.

Описание:

Изключителен по своите свойства, продуктът подпомага процесите на пречистване и насищане на организма на клетъчно ниво. Този продукт няма нищо общо с биологично активни добавки или лекарства, защото е хранителен продукт. Той е напълно естествен и безопасен за здравето.

Действие на продукта върху организма:

  1. Хармонизиране на организма
  2. Детоксикация – изчистване на организма от остатъчните продукти от обмена на веществата и токсините
  3. Хранене на клетъчно ниво
  4. Веществата, съдържащи се в Ламинарията, участват в активирането на био регулиращите процеси в организма
  5. Стимулира процесите на обновяване на тъканите
  6. Оптимизира биохимичните реакции и процеси в организма
  7. Изключително богатия състав на Ламинарията, включва вещества, които могат да спомогнат за намаляване на концентрацията на вътреклетъчни метаболити, както и ксенобиотични вещества, образувани в резултат на употребата на лекарства
  8. Множеството проведени собствени изследвания, позволяват обективно да се оцени спектъра на действие на продукта.

Предложени продукти

AngioLive Mask

Vertera Forte с мед

Vertera Forte с различни вкусове

Forte-Vertera гел

Vertera Forte Original

ArthroPlast-гел

Гел ArthroPlast

Vertera Gel

Този сайт използва “бисквитки”, за да работи оптимално. виж още